Strømmingen starter om Strømmingen startet for Strømmingen startet I dag 23. sep 18:30 siden Last på nytt nå

Denne siden er kun ment for helsepersonell.

Tilbake til HealthTalk.no

Meld deg på

For spesialister i lungemedisin

Webinar om alvorlig lungesykdom med to av Sveriges ledende forskere innen astma og KOLS

GSK ønsker å invitere deg til dette ettermiddagswebinaret fasilitert av HealthTalk, som skal ta for seg høyaktuelle temaer i behandlingen av alvorlig lungesyke pasienter. GSK stiller med sin medisinske direktør, Halvard Grønlien, som sammen med GSKs medical advisors på alvorlig astma og kols, Leila Sayed og Sveinung Lillehaug, vil ta dere gjennom kveldens program.

Du som deltager kan gjerne sende inn spørsmål underveis i webinaret.

Hold av datoen: 23. september 2020 klokken 18:30!

Programledere

Halvard Grønlien

PhD, Medical Director GSK Norway

Halvard er utdannet fysiolog fra Universitet i Oslo. Startet som forsker, jobbet i et globalt team med mål om å finne en ny medisin mot Alzheimers sykdom, publisert en rekke vitensaklige artikler og forsket frem flere molekyler fra labb til klinisk utprøvning. Har jobbet som medisinsk rådgiver, vært leder for medisinsk avdeling og ledet et kommersielt team. Er nå medisinsk direktør for GSK. Ved siden av GSK, er han leder for et utvalg i Legemiddelindustriforeningen med fokus på å utvikle en helsenæring i Norge og sitter i Helseportefølje-styret til Norges forskningsråd.

M.D Leila Sayed

Medical Advisor GSK Norway

Leila er lege utdannet ved Universitetet i Oslo, og tok spesialiseringen i barnemedisin i USA. Etter at hun flyttet hjem til Norge i 2014 har hun jobbet med barn med astma og atopiske sykdommer, både på sykehus og i privatpraksis. Hun jobber nå som medisinsk rådgiver i GSK med alvorlig astma som spesialfelt.

M.D PhD Sveinung Lillehaug

Medical Advisor GSK Norway

Sveinung har klinisk erfaring som lege i spesialisering fra indremedisinske avdelinger i Skien og Stavanger. Han har doktorgrad i bioinformatikk fra UiO og arbeider som medisinsk rådgiver i GSK med ansvar for kols og astma.

Gjester

Professor, M.D Leif Bjermer

PhD Lunds Universitet, Sverige Seniorrådgiver, NTNU

Prof. Leif Bjermer er Senior professor i astma og allergologi, og overlege i lungemedisin og allergologi ved Universitetssjukhuset i Lund, Sverige. Han har også en stilling som Seniorrådgiver ved NTNU, Norge. Prof. Bjermer driver en klinisk forskningsenhet og hans forskningsinteresser inkluderer studier av sykdomsmekanismer i astma og kols. Han er også sterkt engasjert i utdannings- og treningsprogrammer med fokus på allergi, astma og kols.

Dagens foredrag handler om definering og behandling av alvorlig astma, «Svårbehandlad astma, från teori till praksis».

M.D Martin Anderson

PhD Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

Martin Anderson er spesialist i klinisk fysiologi og overlege ved Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Han har forsket på inhalasjonsaerosoler siden 80- tallet, forelest om dette hundretalls av ganger og er dessuten en prisbelønnet pedagog ved Karolinska Institutet.

Dagens foredrag handler om inhalasjonsmedisiner og er en forelesning i grenselandet mellom fysiologi og fysikk om hvordan inhalerte partikler beveger seg i lungene, hvor ender de opp og hvorfor?

«Behandling med inhalationsläkemedel - hur fungerar det egentligen?»

GSKs webinarer kan bli tatt opp.

Hele opptaket eller deler av det kan bli brukt av GSK for et fremtidig publikum etter GSKs eget skjønn. GSK kan  for eksempel legge ut opptak av et webinar på sine nettsider som publikum over hele verden har tilgang til. Spørsmål og svar‐delen vil ikke bli tatt  opp. Ved å delta på webinaret samtykker du til dette. Du kan når som helst forlate webinaret. Les mer om bruksvilkår her.

Personvern

Slik håndterer vi vår relasjon med deg:

GSK og andre selskaper i vårt konsern respekterer din integritet og legger stor vekt på hvordan dine personopplysninger behandles. Vi ønsker at du skal vite hvordan vi innhenter, bruker og deler dine personopplysninger. I personvernerklæringen beskriver vi nøyaktig hvordan vi behandler dine personopplysninger i forbindelse med vår kontakt med deg. Les mer om hvordan vi behandler og beskytter din informasjon og om dine rettigheter ved å klikke på lenken «Personvernerklæring» på HCP-portalen: privacy.gsk.com/nb-no/pharmaceuticals/default.

Kontakt oss

Behandlingsansvarlig og personvernrådgiver

GSK Norge er behandlingsansvarlig for din personlige informasjon. Henvendelser til personvernrådgiver sendes til no.cpa@gsk.com.

GSK kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål, kommentarer og forespørsler angående denne personvernerklæringen kan rettes til ditt lokale GSK-selskap. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor. Dersom du tar kontakt med oss, oppgi navnet på nettsider du har vært på, samt hvordan vi kan kontakte deg.

For å kontakte GSK Norge, ring (+47) 22 70 20 00, eller send e-post til no.cpa@gsk.com.

Kontaktinformasjon for GSK i andre land finner du her www.gsk.com/en-gb/contact-us/worldwide.

PM-NO-CPU-WCNT-200003 august 2020


Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustriforeningen har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og de regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette både at du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementer er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell.

For mer informasjon se nettsidene til LMI. Vi minner om at leger og helsepersonell må innhente samtykke fra arbeidsgiver for å delta på dette arrangementet.