Takeda inviterer til interaktivt digitalt lunsjmøte:

Behandling og oppfølging av Fabry sykdom
27. mai 15:00-16:00

En av landets fremste eksperter på Fabry sykdom holder foredrag hvor han vil gå nærmere inn på Fabry sykdom, oppfølging og behandlingsmuligheter. Det er mulig å sende inn spørsmål i forkant, eller underveis i møtet.


Hvem passer dette webinaret for?

Helsepersonell som jobber innen: Kardiologi, nefrologi, pediatri og andre som jobber med oppfølging og behandling av pasienter med Fabry sykdom.

Professor Trond Jenssen, MD, PHD

Overlege ved avdeling for organtransplantasjon v/OUS Rikshospitalet

Trond Jenssen er overlege ved OUS og professor i nefrologi ved Universitetet i Oslo. Hans hovedstilling er ved avdeling for organtransplantasjon, nyreseksjonen, og der er han gruppeleder for nyreforskningsgruppen. Han har også hatt ansvaret for programmet for Fabry sykdom ved OUS i over 20 år.

Meld deg på!


Ved påmelding forstår vi at du har klarert din deltakelse til dette møtet med foretaket. (ref. samarbeidsavtale mellom RHF og LMI). All behandling av personlige opplysninger skjer i overensstemmelse med Personvernforordningen (GDPR). Helsepersonell har rett til å kreve innsyn, retting og sletting av personopplysningene som er lagret. Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien (LMI) har inngått med Den norske lægeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund, og de regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestilling om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell.


Spørsmål?

Anette Krokaas Frois
Brand and Customer Manager Rare Diseases
anette-krokaas.frois@takeda.com
+47 41420120


C-APROM/NO/REP0016 Utarbeidet Mai 2021